“Zonder de inbreng en de tomeloze inzet van Grafiq hadden wij ons niet kunnen ontplooien tot wat we nu zijn. De grootste winkel en online aanbieder van producten voor onze doelgroep... ”

 

Hilnetta Cornegoor
Mom2B & K!dds

Onze diensten:

Altijd op maat, naar wens geleverd...

Fotografie - Beeldbewerking

Fotografie is al sinds 1988 een van onze specialiteiten. Zowel voor werk in de eigen (rondwand) studio, zoals packshots en portretten maar ook opdrachten op locatie en reportages doen wij uiterst professioneel en altijd geleverd op maat.

 

In de fotostudio is ruimte genoeg voor producten tot en met maatje fiets. Natuurlijk is het vaak veel meer kostenbesparend wanneer we uw product bij u komen vastleggen. Zeker als het gaat om (half-) fabrikaten of grotere installaties. Wij hebben daarvoor alle knowhow en apparatuur in huis, of natuurlijk op locatie.

 

Reportagewerk is, ook als NVF lid, dagelijks werk. Op locatie maken we overzichtsfoto's of gedetailleerde platen voor uw uitingen die in ieder gewenst formaat of dragers leverbaar zijn. Daarnaast beschikken we over uiterst geavanceerde Epson fotoprinters tot en met posterformaat.

 

Ook het digitaliseren of bewerken van (oud) fotografisch materiaal behoort tot de mogelijkheden.
Antieke foto's worden weer als nieuw!

Grafische Vormgeving
DTP
Ontwerp

Marketing
Reclame

PR

Fotografie
Beeldbewerking

Fotostudio

Office workflow
PDF integratie
Mailings

Webdesign
E-commerce
Webshop

Diensten
Marketing
Fotografie
Workflow
Webdesign
Drukwerk

Drukwerkbegeleiding
Belettering

Merchandise

© GRAFIQ - visuele communicatie. Alle rechten voorbehouden.      Algemene Voorwaarden  |  Privacy policy

visuele communicatie

GEVONDEN!

DE EXPERTISE VAN HET GROTE RECLAMEBUREAU MET DE SNELHEID, FLEXIBILITEIT EN KLANTVRIENDELIJKHEID VAN DE STUDIO OP DE HOEK!